Volné pracovní místo  Referent na úseku přestupků - zařazen v Odboru správním, MěÚ Kutná Hora

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 780–23 730 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Městský úřad požaduje splnění následujících podmínek: ukončené minimálně střední vzdělání s maturitní zkouškou - vítán právní směr. Výhodou je právnické vzdělání nebo zvláštní odborná způsobilost k přestupkovému řízení ve věci veřejného pořádku, občanského soužití a majetku, dále je výhodou minimálně 5 let praxe na úseku projednávání přestupků.
Dále požadujeme: schopnost komunikace s klientem, znalost práce na PC , řidičské oprávnění skupiny "B", samostatnost, pečlivost, spolehlivost, flexibilita - základní orientaci v právních předpisech týkajících se projednávání přestupků, zejména zák. č. 250/2016 Sb., o odpovědnosti za přestupky a řízení o nich, ve znění pozdějších předpisů, - zák. č. 251/2016 Sb., o některých přestupcích, ve znění pozdějších předpisů, - zák. č. 200/1990 Sb., o přestupcích, ve znění pozdějších předpisů, zák. č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, zák. č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů.
Všechny bližší informace (předpoklady, požadavky) k obsazení tohoto pracovního místa jsou zveřejněny ve vyhlášeném výběrovém řízení, které současně přikládám. Přihlášku s dalšími požadovanými dokumenty uchazeči doručí na adresu: Městský úřad Kutná Hora, oddělení personální a krizového řízení, Havlíčkovo náměstí 552/1, 284 01 Kutná Hora do 2.6.2017 včetně poštou nebo osobně v obálce na podatelnu Městského úřadu Kutná Hora. Obálku označí: "Neotvírat Výběrové řízení na pracovní pozici referent na úseku přestupků MěÚ Kutná Hora".
Stručný popis pracovní činnosti: projednávání přestupků proti pořádku ve státní správě a samosprávě, přestupky proti veřejnému pořádku, občanskému soužití a majetku - v obvodu působnosti města Kutná Hora a za obce nacházející se ve správním obvodu obce s pověřeným obecním úřadem, dále projednává přestupky jako obecní úřad obce s rozšířenou působností, vše v rozsahu stanoveném vnitřním předpisem Městského úřadu Kutná Hora (organizační řád).
Nabízíme: stravenky, příspěvek na penzijní připojištění.
V případě zájmu postupujte dle výše popsaného. Každý uchazeč bude písemně vyrozuměn.
Místo výkonu práce: Havlíčkovo nám. 552/1, Kutná Hora

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
  • Jiné - základní orientace v právních předpisech týkajících se přestupků

Benefity

  • Jiné výhody - stravenky, příspěvek na penzijní pojištění

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.7.2017
 Zpět