Volné pracovní místo  REFERENT ODBORU ROZVOJE MĚSTA A STRATEGICKÉHO PLÁNOVÁNÍ MAGISTRÁTU MĚSTA OPAVY

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda 16 440–24 750 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Předpoklady pro výkon funkce: dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., v platném znění:
VŠ vzdělání - ekonomického směru výhodou, velmi dobrá orientace v oblasti dotačních programů EU (zejména Strukturální fondy EU), praxe ve veřejné správě výhodou, praxe v oblasti dotačních a grantových programů podpory regionálního rozvoje obcí výhodou, doložitelná zkušenost s dotačním managementem výhodou, doložitelná zkušenost s tvorbou strategických dokumentů výhodou, dobrá znalost AJ a ochota rozšiřovat jazykové schopnosti, konkrétní zkušenosti s prezentacemi na veřejnosti výhodou, velmi dobrá znalost práce na PC (MS Office, Internet), ŘP sk. "B" výhodou;
Charakteristika vykonávané práce: Zajišťování informací o všech dotačních
a grantových programech. Zpracovávání žádostí o dotaci na projekty města Opavy
i následný dotační management ve spolupráci s dalšími odbory Magistrátu města Opavy. Zajišťování zpracování koncepčních rozvojových dokumentů (strategický plán apod.). Více na webových stránkách Statutárního města Opavy.
Plat: 16.440-24.750 Kč + osobní ohodnocení; předpokládaný nástup: 1.12.2016.
Písemná přihláška k výběrovému řízení musí obsahovat: přesné označení výběrového řízení; jméno, příjmení a titul uchazeče; datum a místo narození; státní příslušnost uchazeče; místo trvalého pobytu uchazeče; číslo občanského průkazu; kontaktní telefonní číslo; kontaktní e-mail, datum a podpis uchazeče.
Požadované doklady: profesní životopis včetně údajů o odborných znalostech a dovednostech s ohledem na výše uvedené požadavky stanovené Statutárním městem Opava, výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce, ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání (diplom a vysvědčení o státní zkoušce); přihlášku s výše uvedenými materiály zasílejte poštou nebo odevzdejte osobně v podatelně Magistrátu města Opavy na adrese Magistrát města Opavy, personální a mzdové oddělení, Horní náměstí 69, 746 26, Opava. Na obálku uveďte: "Neotvírat, výběrové řízení". Termín ukončení příjmu přihlášek: 16.9.2016.
Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu bez udání důvodů. Poznámka: pracoviště Magistrátu města Opavy jsou v režimu nekuřáckých pracovišť.

Požadovaná znalost jazyků

  • Angličtina - aktivní

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Bakalářské vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.12.2016
 Zpět