Volné pracovní místo  referent oddělení Hospodářské správy

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 13 570–20 450 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

NÁPLŇ PRÁCE Zajišťování evidence majetku a správy jednotlivých částí majetku, s nímž je Úřad v územní působnosti OP Strakonice příslušný hospodařit. Zabezpečování podkladů o účetních stavech pohledávek a závazků OP pro účely inventarizací. Zabezpečování podkladů pro regionální dislokační komisi a podkladů pro pořízení do systému CRAB. Příprava, zadávání a kontrola veřejných zakázek malého rozsahu dle vnitřních předpisů a kompetencí Úřadu. Zajišťování dohledu nad méně náročnými akcemi, sestavování podkladů pro investiční činnost. Zabezpečování technického zajištění a organizaci údržby a oprav technologických zařízení budov a jiných majetkových souborů v působnosti OP Strakonice. Řešení nenadálých situací souvisejících se správou majetku státu v působnosti OP Strakonice. V omezeném rozsahu zajišťování technického zázemí informačního systému.
Pracovní poměr : na dobu určitou
POŽADAVKY: : dobrá znalost práce s PC (MS OFFICE, ASPI, Internet).
Řízení motorového vozidla do celkové hmotnosti do 3,5 t (řidičské oprávnění sk.B).
Splnění podmínek ustanovení § 17 odst. 2 a odst. 3 zákona č. 201/2002 Sb.
Státní občanství České republiky, občanství jiného členského státu Evropské unie nebo občanství státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru.
Požadujeme zaslání životopisu s průběhem praxe, motivační dopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání a souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, pro účely příslušného výběrového řízení. Přihlášku s požadovanými doklady zašlete mailem nebo poštou na níže uvedenou adresu nejpozději do 18. 8. 2016.
Při nástupu do pracovního poměru požadujeme čistý výpis z rejstříku trestů, praxe ve veřejné správě výhodou.
KONTAKT: Němcová Dana, e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2016 do 31.12.2017
 Zpět