Volné pracovní místo  REFERENT ODDĚLENÍ PŘESTUPKŮ na odboru správním a živnostenském Magistrátu města Liberec

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 780–23 730 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup je možný ihned, případně dle dohody. Platová třída 9. se základním platovým tarifem v rozpětí 15.780,- Kč až 23.730,- Kč (podle zápočtu let odborné praxe), k tomu poskytnutí ostatních pohyblivých složek platu včetně zaměstnaneckých benefitů garantovaných kolektivní smlouvou úřadu.
Předpoklady: úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem České republiky (případně i cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt), dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním předpisem.
Požadavky: vysokoškolské vzdělání nejlépe právního směru; případně i vyšší odborné nebo střední vzdělání s maturitní zkouškou s podmínkou následného doplnění vysokoškolského vzdělání (viz zákon č. 250/2016 Sb., který v § 111 určuje požadavky na oprávněnou úřední osobu, která " ... musí mít vysokoškolské vzdělání nejméně v magisterském studijním programu v oboru právo na vysoké škole v České republice. Nemá-li oprávněná úřední osoba vzdělání podle věty první, musí mít vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu v jiné oblasti a prokázat odbornou způsobilost zkouškou provedenou u Ministerstva vnitra ..."); základní přehled o trestním a přestupkovém právu, znalost fungování justice a veřejné správy; dobrá úroveň komunikačních schopností, zejména při kontaktu s problémovými klienty; samostatnost, schopnost zvládat stresové situace; uživatelská znalost práce s PC (Microsoft Office).
Uvítáme praxi při výkonu správních činností, v právní oblasti nebo ve veřejné správě. Místo je vhodné též pro osoby se zdravotním postižením splňující uvedené požadavky.
Přihlášku i osobní dotazník lze stáhnout na webových stránkách města na adrese použijte odpovědní formulář
Bližší informace k uvedenému výběrovému řízení jsou k dispozici na úřední desce Magistrátu města Liberec na použijte odpovědní formulář
Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů do výběrového řízení je dne 8. března 2017.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 9.3.2017
 Zpět