Volné pracovní místo  REFERENT ODDĚLENÍ ŽIVNOSTENSKÝ ÚŘAD na odboru správním a živnostenském Magistrátu města Liberec

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 18 810–28 320 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní poměr na dobu neurčitou, nástup je možný ihned, případně dle dohody. Platová třída 10. v tarifním rozpětí 18.810,- Kč až 28.320,- Kč (podle zápočtu let odborné praxe) s poskytnutím dalších složek platu včetně zaměstnaneckých benefitů garantovaných kolektivní smlouvou úřadu.
Předpoklady: úředníkem se může stát fyzická osoba, která je státním občanem České republiky (případně i cizím státním občanem a má v České republice trvalý pobyt), dosáhla věku 18 let, je způsobilá k právním úkonům, je bezúhonná, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním předpisem.
Požadavky: vysokoškolské nebo vyšší odborné vzdělání; znalost správního řízení a zákonných norem platných pro oblast živnostenského podnikání (uvítáme např. složení zkoušky zvláštní odborné způsobilosti v uvedeném oboru); vysoká úroveň komunikačních schopností pro jednání s právnickými i fyzickými osobami; samostatnost při práci, psychická odolnost, vysoká pečlivost a důslednost; časová flexibilita (sobotní směny na přepážkách); uživatelská znalost práce s PC (Microsoft Office, e-spisová služba). Uvítáme znalost anglického jazyka nebo německého jazyka (alespoň na úrovni 2 dle rozhodnutí MŠMT z 24. 7. 2013) a praxi při výkonu správních činností.
Přihlášku i osobní dotazník lze stáhnout na webových stránkách města na adrese použijte odpovědní formulář
Bližší informace k uvedenému výběrovému řízení jsou k dispozici na úřední desce Magistrátu města Liberec na použijte odpovědní formulář
Uzávěrka pro doručení přihlášek uchazečů do výběrového řízení je dne 1. listopadu 2017.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2017
 Zpět