Volné pracovní místo  Referent státní správy a samosprávy - DPČ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek, Brigády
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 16 000–24 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Životopis a motivační dopis zasílejte na email použijte odpovědní formulář

Náplň práce:
Spolupráce na řešení odborného úkolu - provoz a příprava na vývoj informačního systému, týkající se vedení, sledování a analyzování příčin vad, poruch, havárií staveb a zařízení: Metodické a analytické práce (dle stavebního zákona); Testování a kontrola stávajících aplikací; Údržba a provoz databází; Komunikace s řešitelským týmem a uživateli; Návrhy řešení na úpravy aplikací; Sledování právních předpisů a odborných informací.

Požadujeme:
SŠ nebo VŠ v oboru stavebně - technickém; znalost MS Office (zejména Excel, Word); samostatnost, systematičnost a odpovědný přístup k práci; schopnost komunikovat osobně, telefonicky i e-mailem; logické a analytické myšlení.
Výhodou:
znalost stavební legislativy, zejména zákona č. 183/2006 Sb. (stavební zákon) a prováděcích vyhlášek, atd.; schopnost aplikace zkušeností a znalostí z různých oblastí, např. stavebně správní; tvorba a využití informačních systémů ve stavební praxi - analytická část.
Poznámka:
ÚÚR si vyhrazuje právo na zrušení výběrového řízení. V případě nesplnění kvalifikačních požadavků, bude zájemce z výběrového řízení vyloučen.
Místo výkonu práce Brno, flexibilní pracovní doba

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.7.2017 do 31.12.2017
 Zpět