Volné pracovní místo  referent/ka životního prostředí

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda 18 810–28 320 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Referent/ka životního prostředí na úseku ochrany přírody a krajiny
na Odbor životního prostředí a územní plánování Městského úřadu Kyjov
Popis pracovní činnosti: výkon přenesené působnosti státní správy na úřadu obce s rozšířenou působností, a to podle zákona o ochraně přírody a krajiny a právních předpisů souvisejících.
Platové zařazení: tř. 10 dle nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě.
Termín nástupu: dohodou po ukončení VŘ - pracovní poměr na dobu neurčitou
Předpoklady a požadavky: předpoklady podle § 4 zák. č. 312/2002 Sb. (bezúhonnost, občanství ČR, způsobilost k právním úkonům, ovládání jednacího jazyka, další předpoklady pro výkon správních činností stanovené zvláštním právním předpisem), VŠ vzdělání magisterského typu s odpovídajícím přírodovědným zaměřením, vysoké pracovní nasazení, umění jednat s lidmi (komunikační dovednosti), ochota dále se vzdělávat, znalost práce s PC - Word, Excel, PowerPoint, Internet, řidičské oprávnění skupiny B, praxe v oboru výhodou.
Požadované doklady: přihláška do výběrového řízení (ke stažení na stránkách města v sekci Volná místa). Strukturovaný životopis. Výpis z evidence Rejstříku trestů (ne starší než 3 měsíce).Ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání
Obálku s výše uvedenými doklady označenou slovy "Výběrové řízení - referent/ka životního prostředí NEOTVÍRAT" doručte na podatelnu úřadu nebo poštou na adresu: Městský úřad Kyjov, Personální útvar, Masarykovo nám. 30/1, 697 01 Kyjov. Do výběrového řízení budou zařazeny pouze přihlášky doručené nejpozději do 20. 11. 2017 do 17:00 hod.
Další informace podá personalistka úřadu Mgr. Pavlína Švidroňová (tel: použijte odpovědní formulář ) nebo vedoucí odboru životního prostředí a územního plánování Ing. Bedřich Kubík (tel.: použijte odpovědní formulář ).
Tajemník MěÚ Kyjov si vyhrazuje právo výběrové řízení bez udání důvodu zrušit nebo nevybrat žádného uchazeče. Stravenky, příspěvek na životní nebo penzijní pojištění, 5 týdnů dovolené, další benefity.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.12.2017
 Zpět