Volné pracovní místo  Samostatní technologové

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 20 000–30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: plánování a koordinování výrobních procesů v průmyslové výrobě z technologického pohledu, vyvíjení, hodnocení a zlepšování výrobních metod při využití znalostí designu a technologických parametrů výrobků, materiálů, součástek a možnosti výrobních zařízení při dodržení norem kvality, specifikace způsobů kontroly jakosti a technických zkoušek, zajišťování technologických změn a komplexní technologické přípravy, odpovědnost za řešení kvality výrobků, procesů, kapacity výrobního zařízení.
Požadujeme: minimálně středoškolské vzdělání s maturitou, minimálně 3 roky praxe, zkušenosti s technologickou přípravou výroby a montáže, pokročilou orientaci v technologických procesech třískového obrábění, tepelného zpracování a výroby ozubení, analytické myšlení, inovace s kritickým přístupem, ŘP sk. B. Zkušenosti z AUTOMOTIVE či AEROSPACE, vzdělání technického směru a AJ, NJ výhodou.
Nabízíme: nabízíme zaměstnání na hlavní i částečný pracovní poměr, práci s moderními technologiemi v perspektivní společnosti a především také zajímavé finanční ohodnocení s možností profesního růstu, zaměstnancům společnosti poskytujeme příspěvky na stravování v závodní jídelně a příspěvky na penzijní připojištění.
Pracovní doba Po-Pá 7:00 - 15:00.
Kontakt e-mailem nebo telefonicky (Po-Pá 7:00 - 15:00).

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 21.6.2016
 Zpět