Volné pracovní místo  Samostatný pizzař

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Společnost Kristýn služebník hledá kvalifikované zaměstnance pro arcibiskupskou pizzerii, restauraci a bar v Olomouci.
Podmínky pro přijetí do výběrového řízení: vzděl. vyučení v oboru, minimální praxe 3 roky, samostatnost, komplexní znalost výroby pizzy, včetně kalkulací a zpracování objednávek pro výrobu; základní znalost restauračního systému pro kalkulace jídel apod., HACCP certifikát, zdravotní průkaz, základní znalost jednoho světového jazyka, ŘP sk. B, čistý trestní rejstřík, ověřitelné reference z předchozí praxe. V případě cizích státních příslušníků velmi dobrá znalost češtiny a trvalé povolení k pobytu.
Předpokládaný nástup od 15.8.2016 - 30.8.2016. Turnusové služby (krátký - dlouhý týden) nebo po dohodě. Nekuřácké pracoviště.
V případě zájmu nám zašlete svůj životopis, kontakt na Vaši osobu a o kterou pozici máte zájem. Nebojte se přihlásit do tohoto výběrového řízení, i když částečně nebudete splňovat všechny požadavky. Mnohé věci se dají naučit, nebo doučit! Preferujeme loajalitu, vstřícnost, ochotu se učit novým věcem, chuť do práce a nápaditost. Výsledkem je spokojený zákazník, spokojený zaměstnanec a fungující kolektiv!
Žádosti prosím posílejte POUZE na výše uvedenou emailovou adresu!

Vhodné pro

.

Směnnost

Turnusové služby

Pracovní období

od 19.9.2016
 Zpět