Volné pracovní místo  sekretář/ka

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 14 740–22 170 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Zajišťování organizačních a koordinačních činností k zabezpečení denního výkonu funkce ředitele odboru; koordinace zpracování stanovisek a materiálů; kontrola dodržování termínů a zajišťování úkolů uložených ředitelem odboru; plnění operativních úkolů; zajišťování administrativní a organizační podpory odboru; příprava podkladů k jednání, zápisů z porad; zajišťování přijímání návštěv.

Požadujeme: samostatnost, aktivní přístup k řešení problémů, velmi dobrou schopnost plánování a organizování práce, pečlivost a komunikační schopnosti, diskrétnost, zodpovědnost, profesionální vystupování, časovou flexibilitu; výbornou znalost pravidel českého jazyka, znalost pravidel úřední korespondence; praxe na obdobné pozici výhodou nikoliv podmínkou; vhodné i pro absolventy/ky středních škol; trestní bezúhonnost; splnění ustanovení § 17 odst. 2 a odst. 3 zákona č. 201/2002 Sb.; řidičský průkaz sk.B; státní občanství České republiky, občanství jiného členského státu Evropské unie nebo občanství státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru.

Požadujeme zaslání životopisu s průběhem praxe, motivační dopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání. Zasláním životopisu uchazeč o vyhlášenou pracovní pozici uděluje souhlas se zpracováním poskytnutých osobních údajů ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, pro účely příslušného výběrového řízení.
Přihlášku s požadovanými doklady zašlete mailem nebo poštou na níže uvedenou adresu nejpozději do 20. 11. 2017 (předmět e-mailu nebo dopisu: VŘ OP ST sekret.)

Pracovní místo na dobu určitou - zástup za rodičovskou dovolenou nejdéle do 18.6.2018

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.1.2018 do 18.6.2018
 Zpět