Volné pracovní místo  Skladníci - manipulanti

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 17 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

z: 14.9.2016 PROČ PRACOVAT ZROVNA U NÁS? NABÍZÍME VÁM:
celoroční jistotu práce ve stabilní mezinárodní společnosti s vedoucím postavením na trhu - smlouva na dobu určitou na 1 rok, následně možnost prodloužení do 30. 6. 2019; nástupní mzda 17.000,- Kč/měsíc; náborový příspěvek ve výši až 15.000,- Kč; stravenky plně hrazené zaměstnavatelem ve výši 70,- Kč/odpracovaný den; 25 dnů dovolené a 3 dny placeného volna v případě nemoci; práci v moderním temperovaném skladě s nejmodernější technikou; možnost kariérního růstu, příplatky za vedení kolektivu; příspěvek na penzijní pojištění a řadu dalších atraktivních výhod (pitný režim v podobě osobních balíčků; slevové programy - slevy u našich dodavatelů/partnerů - např. výhodné tarify u mobilního operátora; příspěvek na jazykový kurz; firemní akce; odměny při pracovním výročí atd.)
CO BUDE VAŠÍM ÚKOLEM?
manipulace se zbožím a jeho příprava k expedici; kontrola zboží; nakládka a vykládka vozidel; navážení materiálu na výrobní linky; práce na 3 směny
CO OD VÁS OČEKÁVÁME?
praxe ve skladu je výhodou (není podmínkou); průkaz na VZV (v případě potřeby zajistíme školení); dobrý zdravotní stav; čistý trestní rejstřík; ochotu pracovat na směny (možnost přizpůsobení směn dle Vašich možností)
Možnost nástupu ihned, případně dle dohody.
Kontakt: DHL Express (Czech Republic) s.r.o.
Kateřina Tesařová, e-mail: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Třísměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2016
 Zpět