Volné pracovní místo  SKLADNÍK/-ICE, DĚLNÍK/-ICE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 21 500–25 500 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní náplň: správné vychystání a příjem zboží podle výdejek/příjemek; provádění pravidelných i mimořádných inventur zboží a materiálu ve skladu; zabezpečování nakládky, vykládky zboží na dopravní prostředky; související úklidové práce, doplňování zboží, balení paletových zásilek.

Požadavky: min. střední odborné vzdělání, fyzická zdatnost, ochota pracovat na 2 směny, výhodou oprávnění a praxe na ručně vedené VZV a praxe ve skladovém hospodářství (není podmínkou).

Zaměstnavatel nabízí: průměrnou hrubou měsíční mzdu od 21.500,- Kč - 25.500,- Kč; nadstandardní příplatek za odpolední směnu ve výši 16,- Kč/hod.; cílové prémie; dovolenou navíc v rámci věrnostního systému; pravidelnou pracovní dobu v 2 směnném provozu; podnikové stravování od 28,- Kč; stálé pracovní místo, komplexní zaškolení, firemní akce, přátelský kolektiv; dlouhodobou spolupráci; zaměstnanecké benefity - příspěvek na dovolenou ve výši 50% hrubé mzdy, příspěvek na Vánoce ve výši 100 % hrubé mzdy, půjčovna nářadí pro zaměstnance zdarma, zaměstnanecká sleva na firemní produkty , kvalitní dotovaná káva, cenově výhodné občerstvení na pracovišti, parkování pro zaměstnance v areálu firmy a řadu dalších benefitů.

V případě zájmu o tuto pozici zašlete životopis na e-mail: použijte odpovědní formulář a do předmětu uveďte název pozice.

Benefity

  • Jiné výhody - příspěvek na dovolenou ve výši 50% hrubé mzdy
  • Naturální výhody - půjčovna nářadí pro zaměstnance zdarma
  • Podnikové stravování - od 28,- Kč
  • Dovolená navíc - v rámci věrnostního systému
  • Zvláštní prémie - příspěvek na Vánoce ve výši 100% hrubé mzdy

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 22.1.2018
 Zpět