Volné pracovní místo  SKLADNÍK/-ICE na Dohodu o pracovní činnosti - dlouhodobý přivýdělek

Firma
Pracovní poměr Úvazek Brigády
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 96 Kč / hodinu

Popis pracovní nabídky

Pozor, jedná se o pravidelný přivýdělek na dohodu o pracovní činnosti. Výběrovým kritériem pro přijetí na toto místo je skutečnost, že uchazeč má u jiného zaměstnavatele stálé zaměstnání, které by mu umožnilo vykonávat práci pro naši společnost cca 8 hodin ve 2-3 vybraných dnech v týdnu. Vhodné jako přivýdělek k hlavnímu příjmu, studiu nebo k důchodu.

Pracovní náplň: správné vychystání a příjem zboží podle výdejek/příjemek; provádění pravidelných i mimořádných inventur zboží a materiálu ve skladu; zabezpečování nakládky, vykládky zboží na dopravní prostředky; související úklidové práce, doplňování zboží, balení paletových zásilek.

Požadavky: min. střední odborné vzdělání, fyzická zdatnost, ochota pracovat na 2 směny.

Zaměstnavatel nabízí: pravidelný přivýdělek na Dohodu o pracovní činnosti na dobu neurčitou; zajímavou práci a zázemí stabilní společnosti; podnikové stravování od 28,- Kč; komplexní zaškolení, firemní akce, přátelský kolektiv; dlouhodobou spolupráci; zaměstnanecké benefity - půjčovna nářadí pro zaměstnance zdarma, zaměstnanecká sleva na firemní produkty, kvalitní dotovaná káva, cenově výhodné občerstvení na pracovišti, parkování pro zaměstnance v areálu firmy a řadu dalších benefitů.

V případě zájmu o tuto pozici zašlete životopis na e-mail: použijte odpovědní formulář a do předmětu uveďte název pozice.

Benefity

  • Jiné výhody - půjčovna nářadí pro zaměstnance zdarma
  • Naturální výhody - kvalitní dotovaná káva
  • Podnikové stravování - od 28,- Kč

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 15.1.2018
 Zpět