Volné pracovní místo  Skladník strojního zaměření

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 17 000–27 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu: Beranových 65, Praha 9 (Areál Letov)
Kontaktní osoba: Marie Netušilová, tel.: použijte odpovědní formulář (všední dny od 9:00 do 16:00 hod), e-mail: použijte odpovědní formulář

Požadujeme: vzdělání strojního zaměření - minimálně střední školu, uživatelská znalost práce na počítači podmínkou (MS Office a ERP systém, systém Abra výhodou), zkušenost se skladovým hospodářstvím ve společnosti strojního zaměření podmínkou, pečlivost, samostatnost, flexibilita, průkaz na VZV výhodou.
Pracovní náplň: příjem a kontrola zboží/materiálu pro výrobu našich zařízení, kontrola, zpracování a evidence souvisejících dokumentů (Dodací list, ...), evidence přijatého zboží v ERP systému (ABRA) včetně propojení s Objednávkou vydanou, naskladnění a vyskladnění skladových položek, celkový dohled nad stavem skladů - aktualizace údajů o zásobách v ERP systému, inventarizace.
Nabízíme: zaměstnání u stabilní české společnosti, práce na plný úvazek, jazykové kurzy (AJ), možnost rozvoje - odpovědná a samostatná práce s možností navrhování způsobů vedoucí ke zlepšení skladového hospodářství, dobré pracovní zázemí a kolektiv, blízký park pro sportovní vyžití po práci.

ATG (Advanced Technology Group s.r.o.) s hlavním sídlem v Praze, je technologicky vyspělá, česká firma působící více než 25 let v oboru NDT (nedestruktivní testování) a dalších speciálních procesů. ATG s.r.o. tvoří páteř skupiny ATG Group, jejíž členové se nacházejí v řadě ekonomicky významných oblastí a své produkty dodávají do zemí EU, Ruska, Blízkého východu a Perského zálivu.
Jedním z hlavních produktů společnosti ATG je vývoj a zakázková výroba zařízení a komplexních systémů pro defektoskopické zkoušení dílů zejména z leteckého, automobilového, petrochemického a strojírenského průmyslu. Dále poskytujeme školení odborného personálu (NDT, školení průmyslových inspektorů), NDT služby a také průmyslové inspekční činnosti. Díky komplexnosti portfolia nabízí společnost ATG svým zákazníkům kompletní řešení v daném oboru a řadí se tak mezi mezinárodně uznávané společnosti.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Jiné

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2015
 Zpět