Volné pracovní místo  Směnoví mistři výroby

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 160–187 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

SMĚNOVÍ MISTŘI VÝROBY
Hlavní požadavky na pracovní místo: SŠ vzdělání (strojního, příp. technického směru). Znalost MS Office, Řidičský průkaz sk. B, Dobré organizační a komunikační znalosti, samostatnost, iniciativa, spolehlivost. Praxe na pozici směnového mistra nebo obdobné pozici minimálně 2 roky
Výhodou (uvítáme): Praxe v technologii a systémech managementu jakosti. Zkušenosti se zaváděním nástrojů štíhlé výroby (5S, SMED, TPM, Poka-yoke, Optimalizace pracoviště atd.)
Rámcový popis pracovního zařazení
Pracovní místo je podřízeno vedoucímu výrobního úseku a hlavní náplní práce je:
Operativní řízení výroby s ohledem na sledování kapacity, produktivity a kvality. Kontrola dosažených výsledků a jejich porovnání se stanovenými cíli. Zajišťování bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti práce, dodržování zásad ochrany životního prostředí. Podpora zaměstnanců při jejich personálním rozvoji a zvyšování kvalifikace, případně rekvalifikaci. Vedení a motivování zaměstnanců směrem k trvalému zlepšování. Řízení a hodnocení zaměstnanců v závislosti na dosažených výsledcích. Kontrola a evidence nad svěřeným majetkem a finančními prostředky.
Spoluúčast při náběhu nových výrob podle platné dokumentace. Získávání nových potřebných informací v oboru a zavedení do praxe.
PRVNÍ KONTAKT: Ivana Vašutová email: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Třísměnný provoz

Pracovní období

od 8.6.2016
 Zpět