Volné pracovní místo  SMĚNOVÍ MISTŘI

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 26 000–32 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

POŽADUJEME: SŠ/VŠ vzdělání technického směru; praxi na obdobné pozici podmínkou (znalost prostředí automotive velkou výhodou); pokročilou uživatelskou znalost práce na PC (MS Office); znalost metod průmyslového inženýrství (5S, SMED); zkušenosti s vedením pracovního týmu min. 3 roky; organizační a komunikační dovednosti.
NÁPLŇ PRÁCE: řízení a organizování výrobních procesů; řešení operativních změn ve výrobě; zajišťování obsazení směn včetně práce s docházkovým systémem; kontrola kvality výroby; spolupráce při lean aktivitách; spolupráce při zavádění a dohlížení na dodržování průmyslových metod inženýrství ve výrobě; zodpovědnost za využití pracovní doby zaměstnanců. NABÍZÍME: moderní pracovní prostředí včetně strojů, odpočinkové koutky; dovolenou v délce 22 dní; výkonnostní a kvartální odměny, roční odměny a podíl na hospodářském výsledku; možnost spojit kariéru s úspěšnou firmou, která tiskne knihy; jazykové a odborné vzdělávání; cvičení FyzioFIT zdarma, služby fyzioterapeuta; příspěvek na závodní stravování a občerstvení; příspěvek na penzijní připojištění; příspěvek na finanční poradenství; příspěvek k narození dítěte; firemní akce.
KONTAKT: Strukturované životopisy s uvedením názvu pozice zasílejte na adresu firmy nebo na e-mail: použijte odpovědní formulář

Benefity

  • Jiné výhody - viz. v poznámce k volnému pracovnímu místu

Vhodné pro

.

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 2.5.2017
 Zpět