Volné pracovní místo  směnový mistr

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 20 000–30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní poměr na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení. Nástup ihned nebo dle domluvy.
Umíte vést a řídit partu lidí, jste týmový hráč? Máte organizační schopnosti a velmi dobrou komunikaci všemi směry? Jste zodpovědný a důsledný člověk s logickým uvažováním? Hledáte stabilní společnost, s důrazem na kvalitu, rychlost, čestnost, invenci, dialog a osobní přístup? Pokud jste si na tyto otázky odpověděl/a kladně, pak je tako pracovní nabídka přímo pro Vás.
Vybraný úspěšný kandidát bude na divizi plošných spojů ZODPOVĚDNÝ za: dohled nad výrobou desek plošných spojů, plánování a organizaci výroby, řízení a koordinace operátorů na dané směně, shodu, termín a kvalitu vyrobeného spoje, materiálové zabezpečení, aktivní účast na poradách, velmi dobrá komunikace a spolupráce s ostatními částmi výroby.
POŽADUJEME: SŠ, SPŠ technického směru, elektro výhodou, praxe jako mistr 2 roky, práce ve 2 směnném provozu, manuální zručnost, rychlá orientace a rozhodování, dobrý a logický úsudek, organizační schopnosti, uživatelskou znalost práce na PC, základní komunikační znalosti AJ výhodou (SW výrobních linek), samostatnost, přesnost, zodpovědnost, pečlivost, schopnost učit se novým věcem / postupům.
NABÍZÍME: práci na hlavní pracovní poměr v moderním pracovním prostředí, zaškolení na novém pracovišti, zázemí stabilní, silné společnosti s velkým potenciálem a tahem na zaměstnance, zajímavé a motivující platové ohodnocení (20.000-30.000 Kč dle zkušeností a praxe), řadu benefitů (sick days, profesní a jazykové vzdělávání, stravování s příspěvkem zaměstnavatele, firemní mateřská školka, příspěvek na dopravu, aj.), dlouhodobou spolupráci.
Strukturované životopisy s motivačním dopisem "Proč chci tuto práci dělat" posílejte na e-mail adresu: použijte odpovědní formulář
Společnost Gatema s.r.o. si vyhrazuje právo vyhlásit nové výběrové řízení, pokud nebude vybrán vhodný kandidát.
Zasláním svých údajů uvedených v životopise a motivačním dopise dáváte souhlas, aby společnost Gatema s.r.o., Průmyslová 2503/2, Boskovice, 680 01, zpracovala vaše osobní údaje pro účely spolupráce v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. "O ochraně osobních údajů" ve znění pozdějších předpisů, a to až do odvolání písemnou formou.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - uživatelsky

Benefity

  • Podnikové stravování

Vhodné pro

.

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 11.5.2017
 Zpět