Volné pracovní místo  SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK-CE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 18 000–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

C04 13. 3. 2017
Společnost Medela-péče o seniory o.p.s. poskytuje pobytovou sociální službu pro osoby trpící Alzheimerovou nebo Parkinsonovou chorobou a ostatními typy demencí.
Hledáme do našeho týmu kolegyni/kolegu na pozici Sociální pracovník.

Požadujeme:
VŠ nebo VOŠ vzdělání odpovídající kvalifikaci sociálního pracovníka v souladu se zákonem 108/2006 Sb., minimálně rok praxe v sociálních službách. Bezúhonnost, způsobilost k právním úkonům, zdravotní způsobilost. Dobrá znalost zákona č. 108/2006 Sb. O sociálních službách. Znalost standardů kvality sociálních služeb a vedení individuálního plánování. Vstřícnost a pozitivní přístup k cílové skupině (domov se zvláštním režimem pro osoby s Alzheimerovou chorobou, Parkinsonovou chorobou a stařeckou demencí), schopnost týmové i samostatné práce, otevřenost, sebereflexi, schopnost přehledně a efektivně zvládat nezbytné administrativní úkony včetně práce na PC, znalost IS Cygnus, ŘP skupiny B.
Nabízíme:
Práci na hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou (40 hod týdně), práce v malém kolektivu, možnost seberealizace, flexibilitu, zapojení v kreativním týmu, osobní ohodnocení, možnost firemního stravování.
Pouze denní směny od PO - PÁ.
Nástup: ihned nebo od 1. 4. 2017
Nabídky vč. strukturovaného životopisu zasílejte prosím emailem na adresu: použijte odpovědní formulář do 22.3.2017, vybraní zájemci budou emailem pozváni k osobnímu pohovoru.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.4.2017
 Zpět