Volné pracovní místo  SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/-CE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 20 000–28 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

KO: Ing. Šárka Medunová, tel. použijte odpovědní formulář - od 1.9.2017v pracovní dny od 8:00 - 16:00 hod., e-mail: použijte odpovědní formulář
VŠ vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociální práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči nebo speciální pedagogiku. Znalost zákona č. 108/2006 Sb. o sociálních službách v aktuálním znění.
Schopnost práce v terénní službě ve vyloučené lokalitě se sociálně slabými rodinami, schopnost práce s dospívajícími a mladými dospělými, schopnost poskytovat základní sociální a sociálně právní poradenství, schopnost zabezpečit analytickou a metodickou činnost v sociální oblasti, depistážní činnost. Komunikační dovednosti a ochota týmové práce. Přirozenou autoritu, komunikativnost, empatii, psychickou odolnost. Praxe v sociálních službách vítána. Trestní bezúhonnost.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - uživatelská znalost
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Benefity

  • Dovolená navíc - celkem 25 dnů dovolené

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyšší odborné vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.1.2018 do 31.12.2020
 Zpět