Volné pracovní místo  SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/-ICE NÍZKOPRAHOVÉHO ZAŘÍZENÍ PRO DĚTI A MLÁDEŽ KLÍDEK

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda od 16 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK/-ICE Nízkoprahového zařízení pro děti a mládež KLÍDEK
  • PP na dobu určitou do 31. 3. 2018 s možností prodloužení, nástup možný od března 2017
  • Stručná charakteristika náplně práce: sociální práce v nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež zaměřená na cílovou skupinu dětí a mládeže ve věku 13 - 22 let, které jsou ohroženy sociálně nežádoucími jevy nebo žijí rizikovým způsobem života, práce probíhá převážně v odpoledních a večerních hodinách.
  • Vzdělání: *vzdělání a odborná způsobilost dle zákona 108/2006 Sb., o sociálních službách - VOŠ, VŠ sociální práce a příbuzné obory NEBO pracovník v sociálních službách
  • Požadujeme: *věk min. 22 let; *trestní bezúhonnost (nutné doložit čestným prohlášením při výběrovém řízení a výpisem z Rejstříku trestů při nástupu); *znalost a dovednost metod a technik práce využívaných v nízkoprahových sociálních službách pro děti a mládež (kontaktní práce, zásady skupinové práce a skupinové dynamiky, zážitková pedagogika, volnočasové aktivity, prevence rizikových projevů chování atd.); *schopnost otevřené komunikace s klienty na různá témata, přijímání klientů napříč celým spektrem cílové skupiny (nediskriminační chování); *schopnost spolupráce a komunikace v týmu, umění přijímat a poskytovat zpětnou vazbu; schopnost sebereflexe a práce na sobě; *znalost vlastních hranic a schopnost zacházení s nimi; *aktivní a zodpovědný přístup k práci; znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook, práce s internetovou sítí); *orientace v zákoně 2006/108 Sb. o sociálních službách a Standardech kvality sociálních služeb.
  • Výhodou: *zkušenost v oboru či z práce s dětmi a mládeží.
  • Nabízíme: *příjemné pracovní prostředí a práci v zavedené organizaci; *odborné zaškolení; *vstřícnou personální politiku a kulturu organizace; *zajímavé a kreativní zaměstnání; *prostor pro vlastní tvořivost a seberealizaci; práci v profesionálním týmu; *profesní podporu (pravidelné supervize, intervize, metodické vedení); *25 dnů dovolené v roce; *částečně pružnou pracovní dobu; *další vzdělávání v oboru, stáže v obdobných zařízeních; *další zaměstnanecké benefity (např. příspěvek na stravování, sick days).
  • Obsah přihlášky: strukturovaný životopis s uvedením profesních předpokladů, včetně kontaktních údajů a údajů o odborných znalostech a dovednostech; motivační dopis ("Co očekávám od dané pozice a co mohu nabídnout" a zamyšlení na téma "V čem vnímám důležitost práce NZDM", v rozsahu max. A4); prohlášení uchazeče v následujícím znění: Poskytnutím svých osobních údajů v rozsahu podkladů pro přihlášku do výběrového řízení dávám, ve smyslu Zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, souhlas k jejich zpracování.
  • Kontaktní osoba: Bc. Gabriela Lepková, DiS., e-mail: použijte odpovědní formulář tel: použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář .
  • Zájemci mohou zasílat přihlášky do výběrového řízení e-mailem nejpozději 28. 2. 20167 Vybraní zájemci budou pozváni k osobnímu pohovoru. Další informace o naší organizaci a poskytovaných službách naleznete na použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.3.2017 do 31.3.2018
 Zpět