Volné pracovní místo  Sociální pracovník

Firma
Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 8 000–10 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Popis pozice: Úkolem bude individuálně a skupinově pracovat s lidmi s mentálním postižením a duševním onemocněním, kteří potřebují podporu při osvojování si pracovních, sociálních a dalších dovedností spojených s přípravou na vstup na otevřený trh práce. Dále bude pracovník jednat se zaměstnavateli a dalšími spolupracujícími organizacemi.
Místo: Kutná Hora
Úvazek: pracovní smlouva 0,5
Nástup: v průběhu ledna 2018
Požadavky: orientace v problematice OZP, spolehlivost, pracovitost, samostatnost, komunikační dovednosti, asertivní dovednosti, odvaha, průbojnost, otevřenost, schopnost vytvářet snadno srozumitelné informace, práce na PC (MS Office, Excel, PowerPOint, Internet), ŘP sk. B výhodou.
Vzdělání: praxe v oboru výhodou, odborná způsobilost dle zákona o sociálních službách (minimálně "pracovník v sociálních službách").
Nabízíme: zajímavou, různorodou práci na pracovišti v Kutné Hoře i v terénu, osobní rozvoj, intervizi, supervizi, přátelské a vstřícné pracovní prostředí, flexibilní pracovní dobu, platové rozpětí 8 000 - 10 000,- při úvazku 0,5.
Zašlete prosím, profesní životopis a motivační dopis max. slov ( na téma: Srovnání otevřeného trhu práce a chráněného pracovního prostředí) do 24.11.2017. Případné dotazy lze řešit telefonicky či emailem.
Kontakt: Mgr. Renata Rozová, tel. použijte odpovědní formulář , email: použijte odpovědní formulář
Více informací o organizaci: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP), absolventy (minimálně SŠ s maturitou vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.1.2018 do 31.12.2018
 Zpět