Volné pracovní místo  Sociální pracovník/ce

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 24 000–35 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pozice: sociální pracovník/ce
Náplň práce:
vedení sociální agendy pro pobytové a ambulantní služby, hájení práv uživatelů, zabezpečení komunikace s rodinou a opatrovníkem uživatele, jednání se správními orgány, úřady či soudy, spolupráce na tvorbě standardů kvality a zavádění systému kvality sociální práce, přímá práce s uživateli, vedení dokumentace uživatelů, koncepční práce na zvyšování kvality služby, metodické vedení sociální práce v rámci celé organizace
Požadavky:
vzdělání - min. VOŠ sociální, sociální práce, speciální pedagogika nebo příbuzné obory dle zákona č. 108/2006 Sb., výborná znalost standardů kvality a legislativy v oblasti sociálních služeb, min. 2 roky praxe v práci s uživateli, výhodou znalost problematiky a zkušenosti v práci s mentálně postiženými uživateli, aktivní řidič - sk. B podmínkou, uživatelská znalost práce s PC, výborné koordinační a komunikační dovednosti, schopnost pracovat systematicky, časová flexibilita, kladný vztah k lidem se zdravotním postižením.
Nabízíme:
nástup od 1.1.2018, místo výkonu práce: Nalžovice, Příčovy, Příbram a Kamýk nad Vltavou, pracovní poměr zatím na dobu určitou (1 rok), v případě vzájemné spokojenosti možnost prodloužení, plat odpovídající nařízení vlády 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě (od 24 000 Kč do 35 000 Kč dle délky praxe + možnost osobního ohodnocení dle kvality odvedené práce).
Přihlášky do výběrového řízení prosím zasílejte do 12.11.2017 na email: použijte odpovědní formulář
Přihláška do výběrového řízení musí obsahovat: 1) profesní životopis, 2) motivační dopis (kde mmj. uveďte, proč se o nabízenou pozici ucházíte a co od ní očekáváte, jaké konkrétní zkušenosti, znalosti a dovednosti nám můžete nabídnout).
Kontaktní osoba:Mottlová Lenka Mgr., tel.: použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář
Místo výkonu práce:Nalžovický zámek, poskytovatel sociálních služeb, Nalžovice č.p. 14

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - uživatelsky
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B - aktivní řidič
  • Jiné - koordinační a kmunikační dovednosti, kladný vztah k lidem se zdravotním postižen

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.1.2018 do 31.12.2018
 Zpět