Volné pracovní místo  SOFTWARE DEVELOPER / SOFTWARE VÝVOJÁŘ/KA

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 25 000–40 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: PARDUBICE
Pracovní doba Po - Pá - 8.00 - 17.00 hod.
Nástup možný ihned/dohodou
Náplň práce:
  • podílí se na tvorbě a rozvoji interního aplikačního řešení ve finančním sektoru (MS Dynamics CRM, Sharepoint). Vyvíjí přidělené moduly aplikačního řešení dle analytické dokumentace. Spolupracuje s analytikem na technickém návrhu řešení. Spolupracuje s ostatními členy týmu na návrhu architektury. Připravuje technickou dokumentaci.
Z kvalifikačních a odborných požadavků byste měl/a splňovat:
  • SŠ/VŠ vzdělání, znalost C#, .NET, znalost databází - MS SQL, znalost následujících technologií výhodou - MS Dynamics NAV. CRM, Sharepoint, JavaScript, znalost MS Visual Studio, základní znalost UML, praktické zkušenosti z oblasti vývoje SW, znalost AJ - aktivně, řidičský průkaz sk. B.
Z pohledu osobnostních předpokladů hledáme osobnost:
  • s ochotou učit se nové postupy a programovací jazyky, s aktivním a odpovědným přístupem k přiděleným úkolům, časově flexibilní.
V případě nástupu Vám nabízíme:
  • perspektivní zaměstnání u stabilní nadnárodní finanční společnosti, odpovídající platové podmínky, pracovní poměr na HPP na dobu neurčitou, 5 týdnů dovolené, notebook, mobilní telefon, stravenky, pitný režim hrazený zaměstnavatelem, 3 dny v roce sick days, home office,

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.12.2015
 Zpět