Volné pracovní místo  Specialista bezpečnosti práce a ochrany zdraví a požární ochrany (BOZP a PO)

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 20 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pozice: Technik BOZP a PO
Pracoviště: ČR - kancelář Olomouc.
Směnnost: pružná pracovní doba. Pracovní úvazek: plný. Mzda: 20.000,- Kč + osobní ohodnocení. Nástup ihned. Vhodné i pro OZP!
Náplň práce: Zajištění dodržování zákonných standardů a předpisů, implementace prvků BOZP a PO. Komunikace se státními orgány, vyšetřování pracovních úrazů a mimořádných událostí, školení zaměstnanců. Rozvoj a realizace strategií týkajících se BOZP a životního prostředí. Příprava a vedení příslušné dokumentace. Kontrola dodržování bezpečnosti práce. Vedení deníku koordinátora BOZP se záznamy o činnosti. Pečlivé samostatné plánování kontrol.
Hlášení o zjištěných závadách, navržených opatřeních a výsledcích projednávání kontrolní činnosti, včetně vedení a evidence databáze zjištěných závad včetně průkazné fotodokumentace. Kontrola bezpečného chování na daném pracovišti atd. Denní kontroly. Jedná se o komplex s mnoha pobočkami.
Požadujeme: VŠ vzdělání, ŘP sk. B - aktivní řidič, pokročilá znalost MS Office – Excel, Word, Outlook, praxe v oboru 2 roky, osvědčení o ověření odborné způsobilosti k zajišťování úkolů v prevenci rizik v oblasti BOZP, osvědčení o odborné způsobilosti v PO.
Pokud Vás náš inzerát zaujal, prosím, zašlete životopis s motivačním dopisem na adresu: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.3.2016
 Zpět