Volné pracovní místo  Specialisté v oblasti zahraničních vztahů a služeb

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 25 000–28 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Kontakt: Horáková Sylva, e-mail: použijte odpovědní formulář prvotní kontakt emailem, místo výkonu: Šafaříkova č.p. 635/24, Praha 2.
Vybraní uchazeči budou zodpovědní za koordinaci projektů na podporu rozvoje občanské společnosti ve Střední Asii a v Arménii. Na pohovor budou pozváni kandidáti vyhovující základním požadavkům, kteří nejprve zašlou svůj životopis a motivační dopis na e-mailovou adresu poskytnou níže.
Náplň práce: Plánování a koordinace projektových aktivit zaměřených primárně na podporu základních lidských práv, nezávislých médií a protikorupčních watchdogových center. Ve spolupráci s managementem formulace strategického směřování východoevropského programu. Rozvoj projektů, včetně psaní projektových návrhů a reportování. Administrativní zpracovávání projektové dokumentace. Pravidelný kontakt s partnerskými organizacemi v regionu a donory. Občasné koordinační cesty do cílových zemí.
Požadované dovednosti: Plynulá znalost anglického a ruského jazyka; zkušenosti z neziskového sektoru, z oblasti lidských práv nebo mezinárodních vztahů výhodou; přehled o politickém dění v regionu; organizační a komunikační schopnosti; koncepční uvažování a spolehlivost; znalost regionálních jazyků je vítaná.
Příspěvek na kurs jazyka relevantního k výkonu pracovní náplně.

Vhodné pro

Cizince.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.6.2017 do 31.5.2018
 Zpět