Volné pracovní místo  SPRÁVCE/-KYNĚ IT, ADMINISTRÁTOR/-KA

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: poskytovat podporu uživatelům (PC, NB, tiskárny, apod.); spravovat uživatelské stanice; zajišťovat správu serverů na platformě Linux, Windows, VMware; rozvíjet a podporovat infrastrukturu; scriptovat serverové úlohy; připravovat technickou dokumentaci; spolupráce při zavádění nových technologií a jejich integrace se stávajícími systémy; spolupráce s externími dodavateli HW a SW; odpovědnost za řešení nenadálých událostí v reálném čase.
Požadavky: komunikace s dodavateli, kontrola dodavatelů, hledání nových dodavatelů, nákup svěřených položek, vyjednávání obchodních podmínek.
Požadavky: základní znalosti HW, schopnost detekce problému na PC uživatele/serveru (výměna zdroje, HDD, MB, apod.); znalost Linux a Windows OS na administrátorské úrovni; principiální znalost síťového prostředí TCP/IP a síťových služeb (DHCP, DNS, ...); základy programování (delphi, php); řidičský průkaz sk. B; vítána znalost systémů Novell; vítána znalost informačního systému K2; vítána znalost práce v Adobe Photoshop; výpis z rejstříku trestů.
Zaměstnavatele nabízí: po zaučení pracovní poměr na dobu neurčitou; pružnou pracovní dobu; služební telefon; týden dovolené navíc; příspěvek na stravování.
Své životopisy zasílejte na e-mail: použijte odpovědní formulář nebo volejte tel.: použijte odpovědní formulář - pí. Procházková.

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.9.2016
 Zpět