Volné pracovní místo  strážný/á

Lokalita Blansko
Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Brigády
Vzdělání minimálně Základní
Hrubá mzda od 16 500 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Plný, příp. zkrácený prac. úvazek nebo práce na dohodu o pracovní činnosti.
Místo výkonu práce Blansko.
Bezpečností agentura přijme pracovníka/ci na pozici strážný/á pro ostrahu prodejen a obsluhu kamerového systému. Náplní práce je především monitorování nakupujících přes kamerový systém, jednoduchá administrativa a občasné krátké pochůzky, kontrola vozidel a jejich nákladového prostoru
Požadavky: certifikát Strážný 68-008-E podmínkou, věk min. 18 let, čistý trestní rejstřík, ukončené základní vzdělání, zodpovědnost, samostatnost, spolehlivost a poctivost, schopnost dodržovat a respektovat pravidla, slušné vystupování, ochota pracovat a učit se novým věcem, časová flexibilita. Praxe na podobné pozici je výhodou, nikoliv podmínkou.
Náplň práce: Jednoduchá administrativa. Komunikovat s návštěvníky i se zaměstnanci. Monitorování pohybu nakupujících a eliminace případných krádeží. Občasné krátké pochůzky. Zabezpečovat pohodlí a bezpečí návštěvníků a chránit majetek klienta. Kontrola a evidence vstupujících osob (dodavatelé atp..)
Benefity: Úrazové a životní pojištění. Penzijní připojištěni. Výhodné mobilní tarify a příspěvek na dopravu. Vyjednané slevy pro naše zaměstnance v řadě obchodů. Osobní ohodnocení a další benefity.
Nabízíme: Zajímavou a zodpovědnou práci ve skvělém kolektivu. Férovou komunikaci a přístup všech zaměstnanců. Možnost volby směn (dle dojíždění, rodinné a zdravotní situace). Motivační finanční ohodnocení, kariérní postup a možnost platového růstu. Možnost přesčasů. Hradíme kompletně uniformu a přispíváme na obuv.
Kontakt možný telefonicky, mailem nebo osobně - po předchozí domluvě.

Vhodné pro

.

Směnnost

Dvousměnný provoz

Pracovní období

od 17.10.2017
 Zpět