Volné pracovní místo  Střídač provozu prodejen pro oblast Domažlicko

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 26 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Nabízíme: zajímavé platové ohodnocení-měsíční plat 26.000 Kč + prémiové ohodnocení dle ukazatelů. Příspěvky na stravování. Sezónní příplatky, nadstandardní příplatky, individuální ohodnocení. Jistotu stabilního zaměstnání u českého zaměstnavatele. Možnost profesního růstu a dalšího vzdělávání. Zaučení a přípravu pro výkon funkce. Zázemí úspěšné české firmy, práci v blízkosti Vašeho domova, při problémové dopravě úhradu cestovních výloh, práci v příjemném kolektivu zkušených spolupracovníků, podrobné zaškolení na pracovní pozici, zajímavou různorodou práci, možnost práce i na zkrácený úvazek, po zapracování pracovní poměr na dobu neurčitou, možnost ovlivnění výsledků, prémie v závislosti na dosaženém výkonu , sezónní příplatky, příspěvek na stravování, odměny při životních a pracovních výročích dle kolektivní smlouvy, právní poradu při řešení sociálních, majetkoprávních a ostatních záležitostech, zapojení do Odborového svazu pracovníků obchodu.
Požadujeme: středoškolské vzdělání, organizační a řídící schopnosti. Uživatelská znalost práce na PC, ochota učit se novým věcem. Orientace na trh a zákazníka, dobrá komunikativnost, samostatnost, zodpovědnost, vlastní iniciativa. Zkušenost z obchodu vítaná. Řidičský průkaz sk.B, ochotu cestovat. Zaměstnavatel si může vyžádat výpis z rejstříku trestu.
Náplň práce: zastupování a vedení prodejen, zajištění provozu prodejen, účast na inventurách.
Strukturovaný životopis zasílejte na použijte odpovědní formulář nebo na adresu Křížová Lucie, ZKD Sušice, nám.Svobody 135, 342 01 Sušice.

Benefity

  • Jízdní výhody - příspěvek na dopravu
  • Podnikové stravování - příspěvek na stravování
  • Zvláštní prémie - prémiové ohodnocení dle ukazatelů, sezónní příplatky, nadstandardní příplatky

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 15.2.2019
 Zpět