Volné pracovní místo  TECHNICI TELEKOMUNIKAČNÍ SÍTĚ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 20 000–25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Osobní kontakt po tel. domluvě paní Svozilová tel.: použijte odpovědní formulář , nebo email použijte odpovědní formulář
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít:
Nezbytné je elektrotechnické vzdělání, bez toho se skutečně neobejdete, platná vyhláška č.50, pokud máte §6, máte bod k dobru, základní orientace v počítačových sítích, budete jezdit za zákazníky domů, aktivní řidičský průkaz skupiny B je nezbytností!
Co Vás čeká: budete se podílet na rozšiřování a montáži kabelových tras. Neméně důležitou součástí Vaší práce bude svařování optických vláken, nemine Vás diagnostikování síťových závad a jejich operativní řešení. Budete spravovat a nastavovat aktivní síťové prvky, současně se podílet na montáži přístupových bodů. Součástí Vaší práce bude i operování s kamerovými a zabezpečovacími systémy. Nevyhnete se kontaktu se zákazníkem, montáži klientských přípojek a rozvodů k síťovým prvkům.
Co Vám nabízíme: stabilní zázemí zavedené české společnosti, zajímavá práce v přátelském pracovním kolektivu, fixní plat a motivační finanční ohodnocení, nebudete vpuštěni do pracovního procesu, aniž byste byli odborně zaškoleni, je pro Vás připravena široká škála benefitů jako stravenky, internetové připojení, zdarma firemní automobil, notebook, mobilní telefon i k soukromým účelům, team buildingové akce a mnoho dalšího.

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Vyučení vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.12.2016
 Zpět