Volné pracovní místo  Technická podpora projektu - nářaďovna - stroje a zařízení

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda od 33 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce:
tř. Václava Klementa č.p. 869
Mladá Boleslav II
293 01 Mladá Boleslav 1

Prvotní kontakt: telefonicky: použijte odpovědní formulář nebo emailem: použijte odpovědní formulář

Popis činnosti: Servis pro realizaci zakázek nářaďovny pro dodávky strojů a zařízení, zpracování/ evidence připomínek a nedostatků pro instalované technologie, vytváření podkladů o stavu odstraňování vad a nedostatků, zpracování prezentací, administrativní podpora koordinátora projektu, zpracování technických zadání, vyhodnocování nabídek dodavatelů po technické stránce, zpracování podkldů pro rozhodnutí o realizaci investice, plánování realizace technologie a s ní související stavby, přejímámí strojů a zařízení, stavby do trvalého provozu.

Požadavky na uchazeče: vzdělání VŠ techn.směru (Bc., Ing.), jazykové vybavení ČJ a NJ slovem i písmem. znalost práce s PC a SW MS Office, zkušenost s programy typu AutoCAD, DraftSiight2015, řidičský průkaz sk. B, samostatnost, pečlivost, odpovědnost, komunikativnost, organizační schopnosti, aktivní přístup k řešení úkolů a flexibilita. Znalost procesů v oblastí realizace nářadí ve ŠKODA AUTO či zkušenosti s projektovou činností v oblasti nářaďoven (navrhování, výroba a stavba výr.zařízení) výhodou, není podmínkou. Zapracování zajištěno, dobrý pracovní kolektiv

Nástup: od 1.3.2017, po dohodě i dříve. Nástupní mzda od 33000,- Kč dle stupně vzdělání, zkušeností a praxe.

Zaměstnanecké výhody: stravenky, služební telefon.

Zájemce žádáme o zaslání strukturovaného životopisu na e-mail použijte odpovědní formulář Schůzku je nutné sjednat telefonicky předem.

Vhodné pro

Absolventy (minimálně Bakalářské vzdělání).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.3.2016
 Zpět