Volné pracovní místo  Technik chlazení

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 25 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Jankovcova č.p. 1037/49, Holešovice, 170 00 Praha 7
Kontaktní osoba: Belyaeva Victoria Mgr., tel.: použijte odpovědní formulář , e-mail: použijte odpovědní formulář
Pracovní úkoly:
Návrh systémů a chladících kompresorových jednotek dle požadavků zákazníka a technologie. Návrh technických parametrů jednotek. Podpora obchodních v řešení technických návrhů a prezentace. Komunikace s designery/techniky ostatních poboček. Komunikace se zákazníkyy o technickém řešení.
Požadujeme:
Student posledního ročníku, absolvent VŠ odborné vzdělání (fakulta strojní, stavební) nebo do 2 let praxe v oboru chlazení nebo vzduchotechnika. Mluvící rusky (podmínka), znalost angličtiny výhodou. Zaměření stavba strojů a zařízení nebo energetika a procesy výhodou. Technické a kreativní myšlení pro dosažení nejlepšího řešení. Spolehlivost, samostatnost, pečlivost a důslednost. Zájem a chuť se rozvíjet v oboru chlazení a jejich strojů. Aktivní práce na PC (MS Office)
Zaměstnanecké výhody: Práce na HPP nebo dohodou, práce v dynamicky se rozvíjející firmě, být součást při zrodu inovativních řešení a technologií v chlazení. Notebook, telefon. Občasné cestování na místa instalace, mateřská firma a jiné pobočky firmy.

Požadovaná znalost jazyků

  • Ruština - aktivní

Vhodné pro

Cizince.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 23.3.2016
 Zpět