Volné pracovní místo  Technolog - specialista vstřikování polymerů

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda od 35 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce (adresa): REHAU Automotive, s.r.o., Linhartice 177, 571 01 Moravská Třebová a Biskupická 781, 569 43 Jevíčko
Požadujeme: SŠ,VŠ vzdělání technického zaměření, zkušenost s obsluhou vstřikovacích lisů podmínkou, znalost metodiky kalkulace zařízení výhodou, znalost systémů CAD výhodou, znalost NJ, popř. AJ podmínkou, zájem o moderní techniku/technologie, samostatný a aktivní přístup, ŘP sk. B, ochota k častým služebním cestám.

Pracovní náplň: vývoj a optimalizace výrobních procesů v oddělení vstřikolisování, zajištění výrobních prostředků pro sériovou výrobu, podpora a technické poradenství pro dodavatele výrobních prostředků, podpora při zlepšování výrobních procesů, podpora při řešení vzniklých problémů.
Motivující finanční ohodnocení, 13. mzda, 5 týdnů dovolené, příspěvek na dopravu dle vzdálenosti až 12 000 Kč/rok, firemní kantýna - příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění 6 000 Kč/rok, finanční příspěvek k významným životním událostem, podpora volnočasových aktivit.

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.8.2017
 Zpět