Volné pracovní místo  Telefonní operátor/ka na HPP

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Zkrácený úvazek, Brigády
Vzdělání minimálně Základní
Hrubá mzda 75–130 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

V případě zájmu zaslat strukturovaný životopis na email: použijte odpovědní formulář

Místo výkonu práce - DATA Building s.r.o. - pracoviště Kochova č.p. 1417/11, 430 01 Chomutov 1

PŘIJMEME TELEFONNÍ OPERÁTORY/OPERÁTORKY NA HPP (i na částečný úvazek) nebo DPP!

Do naší zavedené pobočky - call centra v Chomutově hledáme k rozšíření našeho úspěšného týmu telefonní operátory/operátorky na HPP (plný nebo částečný úvazek) nebo na DPP. Práce je vhodná i pro absolventy, osoby se zdravotním postižením, uvítáme i matky s dětmi na částečný úvazek.

Nabízíme atraktivní práci v kanceláři na smysluplných projektech, zajímavé bonusy, soutěže, příspěvek na dojíždění a pravidelné firemní akce.

Náplní práce u těchto projektů je:

1) Provádění informativních hovorů, kde klienty našeho významného zadavatele tohoto projektu informujete o změnách, popřípadě dalších nabídkách společnosti z bankovního sektoru a v případě potřeby klienta domluvíte schůzku na pobočce. Kontaktují se již zavedení klienti našeho partnera a zadavatele projektu.

2) Velmi jednoduchý telemarketing, kde kontaktujete již zavedené zákazníky společnosti z důvodu další nabídky a profilace databází.

Jedná se o slušnou, nenáročnou a stabilní práci z kanceláře s možností se rozvíjet a pracovat na různých zajímavých projektech, pěkné pracovní prostředí v nových prostorách stabilní firmy s výborným kolektivem a profesionálním zaškolením. Hledáme zájemce o dlouhodobou spolupráci na HPP.

Požadujeme dobré komunikační schopnosti s příjemným hlasovým projevem bez vady řeči a uživatelskou znalost práce na PC.

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 12.9.2017
 Zpět