Volné pracovní místo  Terénní sociální pracovník - Centrum osobní asistence

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 16 400–17 750 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

POŽADUJEME: VŠ nebo VOŠ nejlépe v oboru sociální práce (kvalifikace a požadavky pro sociálního pracovníka dle §110 zákona č.108/2006 Sb.). Respekt ke křesťanským hodnotám, úcta k životu, sociální cítění, samostatnost i schopnost týmové spolupráce, spolehlivost, zodpovědnost, odolnost vůči psychické zátěži. Trestní bezúhonnost. Zdravotní způsobilost. Dobrá znalost práce na PC. Řidičský průkaz skupiny "B", aktivní řidič
VÝHODOU: praxe v sociálních službách
NÁPLŇ PRÁCE: Poskytování základního sociálního poradenství.Jednání se zájemci o službu, sociální šetření. Individuální plánování služby (tvorba a aktualizace individuálních plánů klienta).Jednání s klienty a jejich rodinnými příslušníky.Vedení dokumentace. Práce podle Standardů kvality, jejich tvorba a aktualizace. Přímá práce s klienty - základní činnosti osobní asistence v terénu (podle vyhlášky č.505/2006 Sb.)
NABÍZÍME: zajímavou, pestrou a symsluplnou práci na celý úvazek (0,8 sociální pracovník / 0,2 osobní asistent), velkou míru samostatnosti a odpovědnosti, 1 týden dovolené navíc, služební telefon, možnost vzdělávání, supervizí a osobního růstu.
Mzdové zařazení - základní nástupní mzda ve výši 16.400,- Kč až 17.750,- Kč konkrétní výše je pak stanovena dle uznatelné praxe a vzdělání. Po zapracování bude mzda navýšena o osobní příplatek. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení.
Předpokládaný termín nástupu: září 2017
Místo výkonu práce: Valašské Meziříčí, terénní práci v ORP Valašské Meziříčí a ORP Rožnov pod Radhoštěm
PRVNÍ KONTAKT: zašlete strukturovaný životopis, motivační dopis a souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely výběrového řízení. Bližší informace podá Bc. Andrea Hasalová, DiS., tel. použijte odpovědní formulář , email: použijte odpovědní formulář Písemné nabídky zasílejte na email: použijte odpovědní formulář případně na adresu: Charita Valašské Meziříčí, Kpt. Zavadila 1345, 757 01 Valašské Meziříčí

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 18.9.2017 do 31.8.2018
 Zpět