Volné pracovní místo  Truhlář/ka - stolař/ka

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Brigády, Brigády
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda 20 000–30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: Ostrava
Kontakt: životopisy emailem, telefonicky.

Inovujeme! Nové stroje, nové vybavení.. Nové pracovní příležitosti. Do naší moderní výroby nábytku v Ostravě přijmeme nové kolegy. Nabídka 3 volných míst na pozici truhlář/stolař. Přijmeme jednotlivce i partu.

Změňte svého zaměstnavatele a pojďte k nám za lepšími zítřky.
Plat se skládá hned z několika motivačních složek. Úkolová mzda výdělky přesahující v čistém přes 25 tis. nejsou výjimkou + 50% příplatky za víkendy, bonusy v podobě 13-14 platu, odměny za kvalitu. Dále: dovolená 20 dní, celofiremní dovolená každý rok od 20.12.-3.1, zvýhodněný zaměstnanecký mobilní tarif, firemní akce (školení, výstavy, společenské akce v rámci firmy)

V případě zájmu Vás přijmeme ihned nebo po dohodě. V případě potřeby vyplácíme i zálohové platby v půlce měsíce nebo týdně!

Vyrábíme nábytek na míru převážně z DTDL 70%, 20% dýha, 10% masiv. Kuchyně, skříně, obývací stěny, dětské pokoje a další nábytek na míru.. Provozovna v Ostravě Hrušově (150m od MHD zastávky Žižkova trolejbus 105,106 ).
Nabízíme pohodové zázemí, jistotu dlouhodobé práce, solidní přístup, férové podmínky. Platíme pravidelně. Naše stránky použijte odpovědní formulář . Budeme rádi, když se přihlásíte a budete se o pozici ucházet.

Požadujeme praxi v oboru, zkušenosti, samostatnost, flexibilitu, slušné vystupování, ochotu pracovat. Zbytek Vás zaučíme.
Životopisy na email: použijte odpovědní formulář případně volejte použijte odpovědní formulář .

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2017
 Zpět