Volné pracovní místo  ÚČETNÍ ŠKOLNÍ JÍDELNY

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 15 000–16 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

  • KO: Zeman Dalibor Mgr., kancelář ředitele - Otická 23, Opava (Po - Pá v dopoledních hodinách)
Přihlášku s níže uvedenými doklady zašlete nebo doručte osobně do 20.12.2017 do 12.00 hod.
na adresu: Zařízení školního stravování Opava, příspěvková organizace, Otická 23/2678, 746 01 Opava. Obálku zřetelně značte nadpisem " Neotvírat" - výběrové řízení - účetní.
Předpoklady pro výkon pozice účetní školní jídelny:
vzdělání - minimálně střední hotelová škola, střední ekonomická škola + kurz účetnictví, střední ekonomická škola - obor společné stravování, minimálně 5 let praxe v oboru, občanská a morální bezúhonnost, komunikativní schopnosti, dobrý vztah k dětem, znalost účetních předpisů školního stravování a souvisejících právních předpisů, dobrý zdravotní stav, zdravotní průkaz, výhodou jsou zkušenosti s provozem školní jídelny.

Náležitosti písemné přihlášky:
název výběrového řízení, jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, příp. korespondenční adresa, kontaktní spojení (telefonní číslo, příp. e-mail) a podpis.
K přihlášce je nutné přiložit:
přehled o průběhu zaměstnání a délce odborné praxe, včetně funkčního zařazení, strukturovaný životopis, kopie dokladů o nejvyšším dosaženém vzdělání, písemný souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely tohoto konkurzního řízení ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění.
Přihlášky doručte se všemi požadovanými náležitostmi a přílohami. Pokud Vaše přihláška nebude úplná, nemůže být zahrnuta mezi přihlášky dalších uchazečů o obsazované funkční místo.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - Word, Excel, znalost práce s programem Z-ware a Gordic - výhodou

Benefity

  • Jiné výhody - příspěvek FKSP
  • Podnikové stravování - příspěvek na stravu
  • Dovolená navíc - 25 dnů dovolené

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.4.2018 do 31.3.2019
 Zpět