Volné pracovní místo  učitel/ka

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda 21 000–26 350 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

místo výkonu práce: Louny, Poděbradova 640
1. Učitel s vysokoškolským vzděláním získaným v akreditovaném magisterském studijním programu v oblasti pedagogických věd zaměřené na speciální pedagogiku pro učitele.(zákon č. 563/2004 Sb. v pl. znění, § 8)
2. Dle vyhlášky č. 317/2005 Sb. § 8
Studium pro výchovné poradce
(1) Studiem pro výchovné poradce získává jeho absolvent specializaci v základním oboru zaměřenou na oblast pedagogiky, speciální pedagogiky a psychologie. Tato specializace je předpokladem pro výkon specializované metodologické činnosti výchovného poradce.
(2) Studium se uskutečňuje v rámci programu celoživotního vzdělávání na vysoké škole v délce trvání nejméně 250 vyučovacích hodin.
(3) Studium se ukončuje obhajobou závěrečné písemné práce a závěrečnou zkouškou před komisí. Po jejím úspěšném složení získává absolvent osvědčení.
3. Dále požadujeme dle §9
Studium k výkonu specializovaných činností
a) koordinace v oblasti informačních a komunikačních technologií
(2) Studium v délce trvání nejméně 250 vyučovacích hodin se ukončuje obhajobou závěrečné písemné práce a závěrečnou zkouškou před komisí. Po jejím úspěšném složení získává absolvent osvědčení.
Školní metodik prevence, který získal kvalifikaci pro svoji činnost studiem k výkonu specializovaných činností podle § 9 vyhlášky č. 317/2005 Sb., o dalším vzdělávání pedagogických pracovníků. Studium v délce trvání nejméně 250 vyučovacích.
Vítáme, pokud bude učitel zaměřen na výuku pracovních činností a tělesné výchovy chlapců. Požadujeme výchovného poradce, školního metodika prevence a správce počítačové ICT.
kontakt: telč. použijte odpovědní formulář , použijte odpovědní formulář osobně na adrese školy

Benefity

  • Zvláštní prémie

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 15.9.2016
 Zpět