Volné pracovní místo  údržbář

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 12 690 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

ARMÁDA SPÁSY V ČESKÉ REPUBLICE, z.s., Centrum sociálních služeb Josefa Korbela
Mlýnská 25, 602 00 Brno, hledá vhodného kandidáta na pozici údržbář

Požadujeme:
zralou osobnost, organizační, komunikační, technické a pracovní dovednosti, znalost základů práce na PC, způsobilost k činnostem dle vyhlášky č.50 o odborné způsobilosti v elektrotechnice, řidičský průkaz sk. B, čistý trestní rejstřík, respektování křesťanských principů práce Armády spásy, min. výuční list

Náplň práce:
Zajišťování servisu, provozu a údržby objektu, i vybavení organizační jednotky (zařízení, vozidla), nákup materiálů, komunikace s dodavateli apod.

Pracoviště:
Centrum sociálních služeb Josefa Korbela, Mlýnská 25, Brno

Nástupní mzda:
12.690 Kč, po 3 měsících 13.190,- Kč, stravenky dle počtu odpracovaných směn, 5 týdnů dovolené, po 12 měsících další příplatky dle jednotlivých kritérií.

Pracovní podmínky:
Pracovní smlouva na dobu určitou, úvazek 1,0

Předpokládaný nástup:
15. 6. 2016

Strukturovaný životopis s motivačním dopisem zasílejte elektronicky na adresu ředitele organizační jednotky Centra sociálních služeb J.Korbela - Ing. Ivana Borka, mail: použijte odpovědní formulář do 31.5.2016.

Vybraní uchazeči budou pozváni k osobnímu pohovoru, který proběhne v první polovině června v Centru sociálních služeb Josefa Korbela na Mlýnské 25, 602 00 Brno.

Bližší informace o náplni práce poskytne ředitel Centra sociálních služeb Ing. Ivan Borek. Dotazy prosíme e-mailem: použijte odpovědní formulář

(Zasláním údajů o své osobě souhlasíte s jejich uchováním po dobu trvání výběrového řízení. Poté budou skartovány.)

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 15.6.2016
 Zpět