Volné pracovní místo  Úřednice/úředník odboru sociálních věcí - veřejné opatrovnictví/sociální práce

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda 28 280–40 170 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou

Výkon veřejného opatrovnictví a výkon sociální práce s dospělým klientem v souladu se zákonem č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi, zákonem č. 108/2006 Sb., o sociálních službách. Jedná se o práci s osobami v krizových situacích, poskytování sociálního poradenství, vyhledávání a navazování kontaktu s potencionálním klientem v jeho přirozeném prostředí pomocí depistáže. Koordinace poskytování sociálních služeb u klienta a realizace činnosti sociální práce vedoucí k řešení nepříznivé sociální situace a k sociálnímu začleňování osob, spolupráce s jinými státními, samosprávnými či neziskovými institucemi v rámci celého území obce s rozšířenou působností.

Nástup dle dohod, zástup za mateřskou a rodičovskou dovolenou. Pružná pracovní doba, sociální fond, stravenky

POŽADUJEME: Ukončené vzdělání odpovídající kvalifikaci pro výkon práce sociálního pracovníka podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách ve znění pozdějších předpisů. Znalost souvisejících právních předpisů, zejména zákona č. 111/2006 Sb., o pomoci v hmotné nouzi. Velmi dobrá uživatelská znalost práce s počítačem. Řidičské oprávnění skupiny B (aktivní řidič).

Přihlášky do výběrového řízení nejpozději 23.4.2024. Kontaktní osoba: Miluše Bartošová, DiS., tel: použijte odpovědní formulář

Požadované dovednosti

  • Práce s PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Benefity

  • Jiné výhody

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.5.2024
 Zpět