Volné pracovní místo  Vedoucí a sociální pracovníci sociální rehabilitace

Firma
Pracovní poměr Úvazek Zkrácený úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda od 17 250 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

VEDOUCÍ A SOCIÁLNÍ PRACOVNÍCI SOCIÁLNÍ REHABILITACE
Možnost prodloužení doby určité
Požadujeme: VŠ, min. Bc. se zaměřením na sociální práci, sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost (viz požadavky zákona č. 108/2006 Sb.), znalost práce na PC, ŘP skupiny B,praxe ve vedení menšího kolektivu výhodou, bezúhonnost, schopnost samostatné i týmové práce, vedení kolektivu pracovníků, organizace práce, finanční řízení služby, dobré komunikační schopnosti a schopnost jednat s osobami se zdravotním postižením a osobami v krizi, orientace ve standardech kvality sociálních služeb, ochota dále se vzdělávat
Náplň práce: práce vedoucího a sociální pracovníka sociální rehabilitace spočívá především v zajištění chodu služby Sociální rehabilitace Elim, v poskytování základních činností služby, vedení zaměstnanců služby, v přímé práci s klienty, v zajištění a koordinaci skupinových a individuálních aktivit pro klienty, poradenství a asistenci klientům, individuálního plánování s klientem.
Nabízíme: 5 týdnů dovolené
První kontakt: Zaslání motivačního dopisu a životopisu do 21. 9. 2017 na e-mail: použijte odpovědní formulář do předmětu zprávy uveďte: "VŘ - vedoucí sociální rehabilitace" nebo poštou na adresu: Elim Vsetín, o.p.s., Smetanova 1484, 755 01 Vsetín, označení obálky "VŘ - vedoucí sociální rehabilitace".
Vstupní pohovor spojený s vypracováním písemného dotazníku.
K účasti na vstupním pohovoru budou vybraní zájemci informováni e-mailem. Předběžný termín vstupního pohovoru dne 25. 9. 2017.

Požadované dovednosti

  • Práce s PC - základní dovednosti PC
  • Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B

Požadované vzdělání

  • Sociální práce
  • Sociální práce a sociální pedagogika

Benefity

  • Dovolená navíc

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.10.2017 do 31.12.2019
 Zpět