Volné pracovní místo  vedoucí ekonomického odboru

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Bakalářské
Hrubá mzda 17 870–26 870 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

místo výkonu práce: MÚ Lovosice+území obce s rozšířenou působností.
Náplň práce: zodpovědnost za plnění úkolů odboru na úseku ekonomiky a financování v samostatné i přenesené působnosti, zpracování návrhu rozpočtu, sledování a úprava rozpočtu v průběhu roku, včetně finančních vztahů k příspěvkovým organizacím města, vedení účetnictví, vypracování účetních a finančních výkazů, řízení a kontrola činnosti zaměstnanců odboru.
Požadavky: vysokoškolské vzdělání v magisterském, nebo bakalářském studijním programu ekonomického směru. Minimálně 5 let praxe v ekonomickém sektoru. Znalost právních předpisů (zákon o obcích, občanský zákoník, zákon o DPH, o účetnictví). Znalost municipalit, problematiky obecního rozpočtu, tvorby rozpočtů, DPH, účetnictví ÚSC, vymáhání pohledávek, předpisů souvisejících s ekonomikou u organizací zřizovaných městem a přísp. organizací. Organizační schopnosti, schopnost řízení týmu lidí, samostatné řešení problémů, komunikační schopnosti, koncepční myšlení, prezentační schopnosti, přesnost, spolehlivost, odolnost vůči stresu, zodpovědnost, vysoké pracovní nasazení. Znalost práce na PC, řidičský průkaz skupiny B.
Výhody: praxe na vedoucí pozici, znalost místního prostředí.
Přihláška musí obsahovat: jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, číslo OP, datum a podpis zájemce, kontaktní údaje (e-mail, telefon).
Přílohy: profesní životopis, motivační dopis, koncept způsobu řízení ekonomického odboru (max. 3 normostrany), výpis z evidence Rejstříku trestů (starý nejvýše 3 měsíce), ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, profesní portfolio obsahující případné další doklady prokazující odbornou vzdělanost, negativní lustrační osvědčení (případně čestné prohlášení dle lustračního zákona)
Zájemce pošle písemnou přihlášku s uvedenými přílohami na adresu Městský úřad Lovosice, Školní 407/2, 41002 Lovosice, nebo osobně na podatelnu Městského úřadu Lovosice, a to nejpozději do 31.10.2016 do 17 hodin. Na obálce vyznačí "Neotvírat - Výběrové řízení - vedoucí ekonomického odboru".
Bližší informace poskytne kontaktní osoba.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.11.2016
 Zpět