Volné pracovní místo  VEDOUCÍ KULTURNÍHO A SPOLEČENSKÉHO CENTRA Adršpach

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 16 270–21 920 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Místo výkonu práce: zámek Dolní Adršpach (galerijní činnost, obchod se suvenýry a propagací, informační centrum, horolezecké muzeum).
Platové zařazení 8. platová třída dle nařízení vlády č. 564/2006 Sb. a NV č. 222/2010 Sb., katalogu prací + příplatek za vedení + osobní příplatky dle kvalit zaměstnance.
Nástup možný od 1. 10. 2017. Pracovní doba: 40 hod./týden - práce i v So a Ne. Zaměstnání na plný pracovní úvazek, po zkušební době smlouva na dobu neurčitou

Pracovní náplň: zajištění provozu zámku Adršpach, organizace a zajištění kulturních a společenských akcí v obci a na zámku, administrativní činnosti, evidence skladových zásob.

Požadavky: 5 let praxe v oblasti turistického ruchu, 3 roky praxe ve vedení kolektivu do 5 osob, samostatnost, tvůrčí schopnost, flexibilita, zodpovědnost, dobré organizační schopnosti, základní znalosti práce na počítači, grafické práce - tvorba plakátků, výhodou základní znalost PJ + AJ.

Doklady, které je zájemce povinen připojit k přihlášce: strukturovaný životopis; výpis z evidence Rejstříku trestů, ne starší než 3 měsíce; doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání; souhlas se zpracováním osobních údajů, případně žádost o vrácení poskytnutých dokladů.

Způsob kontaktu - e-mailem: použijte odpovědní formulář tel.: použijte odpovědní formulář .

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.10.2017
 Zpět