Volné pracovní místo  VEDOUCÍ OBCHODNÍHO ODDĚLENÍ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 30 000–40 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

SŠ, zkušenosti s velkoobchodní činností min. 4 roky, zkušenosti s vedením pracovního týmu min. 3 roky, zkušenosti s propagací výrobků na celostátní úrovni, znalost AJ na komunikativní úrovni slovem i písmem, výborná znalost MS Office (formátování tabulek, práce s filtry, používání vzorců, formátování textu), znalost v oboru myslivosti příp. sportovní střelby výhodou.
Náplň práce: organizace práce týmu velkoobchodu, e-shopu, střelnice a prodejny; stanovování obchodních cílů a tvorbu krátkodobých i dlouhodobých strategií pro velkoobchod, e-shop, střelnici a prodejnu; vyhodnocování obchodních výsledků velkoobchodu, e-shopu, střelnice a prodejny; každodenní práce v informačním ekonomickém systému (Premier); každodenní komunikace s dodavateli především v AJ písemně a telefonicky, každodenní komunikace se zákazníky velkoobchodu; vedení marketingových aktivit oddělení za účelem prodeje a etablování zastupovaných značek na českém a slovenském trhu; výběr a začleňování nových produktů do naší nabídky.
Mzda 30 000 - 40 000 Kč, 1-směnný provoz, praocviště Opava, nástup dle dohody, KO: Brada Tomáš Mgr., tel.: použijte odpovědní formulář , životopis zašlete na e-mail: použijte odpovědní formulář

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Vhodné pro

Osoby se zdravotním postižením (OZP).

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.7.2016
 Zpět