Volné pracovní místo  Vedoucí oddělení registru oznámení o střetu zájmů odboru střetu zájmů

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 20 990 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň:

Řízení a kontrola zaměstnanců oddělení registru oznámení o střetu zájmů. Zajišťování přijímání a evidence oznámení dle zákona. Řízení kontroly podaných oznámení a jejich obsahové správnosti. Komunikace s veřejnými funkcionáři a příslušnými správními orgány z důvodu shromažďování zákonem vyžadovaných údajů a informací.

Požadujeme:

VŠ vzdělání v magisterském studijním programu právního či příbuzného oboru. Praxe ve vedoucí funkci minimálně 1 rok. Zkušenost s řízením pracovního kolektivu. Manažerské, komunikační dovednosti a uživatelskou znalost práce na PC. Trestněprávní bezúhonnost. Odpovědnost, odolnost vůči stresu, organizační a analytické dovednosti. Pro výkon této vedoucí funkce bude vyžadováno osvědčení NBÚ na stupeň ,,vyhrazené“.

Další informace:

Platové ohodnocení dle zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, v platném znění a nařízení vlády č. 564/2006 Sb., v platném znění. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Výhody zaměstnanců státní správy (5 týdnů dovolené, příspěvek na závodní stravování a další). Motivační dopis a strukturovaný životopis prosím zasílejte do 31. 5. 2016 na níže uvedenou adresu: Ministerstvo spravedlnosti ČR, Vyšehradská 16, 128 10 Praha 2. Obálku označte slovy: "Vedoucí oddělení registru oznámení o střetu zájmů odboru střetu zájmů"

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.7.2016
 Zpět