Volné pracovní místo  VEDOUCÍ PROVOZU KUCHYNĚ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyučení
Hrubá mzda od 29 520 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

z:12/3/2024
Náplň práce:
  • Organizuje provoz velkokapacitního stravovacího zařízení.
  • Vede ekonomickou agendu stravovacího zařízení.
  • Řídí práci kuchařek a pomocných kuchařek, odpovídá za jejich činnost, odpovídá za účelné využití jejich pracovní doby.
  • Sestavuje jídelní lístek, který konzultuje s nutričním specialistou.
  • Zodpovídá za provoz kuchyně a její plynulý chod, pečuje o řádné hospodaření s potravinami, dodržuje a sleduje předpisy o veřejném stravování.
  • Dbá na čistotu provozního zařízení, nádobí, výrobních místností a dodržování hygienických zásad a za správné hospodaření s energií.
  • Kontroluje dodržování technologických postupů při skladování potravin a přípravě pokrmů (HACCP).
  • Zodpovídá za sklad potravin.
  • Zpracovává příjemky a výdejky potravin na počítači v programu Cygnus II.
  • Vyplňuje výdejku potravin, propočítává dle receptur nutriční hodnotu podávané stravy tak, aby byly plněny výživové normy.
  • Objednává zboží dle sestaveného jídelního lístku tak, aby byl zajištěn plynulý chod stravování.
Požadavky a osobní předpoklady:
  • Vyučení v oboru kuchař, případně oboru blízkém a zkušenosti s vedením provozu kuchyně.
  • Znalost normování pokrmů, znalost dietního stravování.
  • Flexibilita, zodpovědnost, spolehlivost, organizační schopnosti, komunikativnost, schopnost týmové práce a vedení pracovního týmu.
  • Dobrá znalost práce na PC, praxe s programem Cygnus II výhodou.
  • Výpis z rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (stačí dodat až po osobním pohovoru).
Požadované doklady:
  • Strukturovaný životopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
Předpokládaný nástup:
  • květen 2024.
Nabízíme:
FKSP, zdravotní volno, prémie, podnikové stravování.
Platová třída:
  • 8/platový stupeň podle délky uznané praxe v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů.
Žádosti s požadovanými materiály můžete předat do 22. 4. 2024 osobně v recepci Hospice nebo zaslat na adresu Hospic Frýdek-Místek, p.o., I. J. Pešiny 3640, Frýdek-Místek 738 01 nebo na e-mailovou adresu použijte odpovědní formulář a do předmětu prosím uveďte "vedoucí kuchyně".

Požadované dovednosti

  • Práce s PC

Benefity

  • Jiné výhody - FKSP, zdravotní volno, prémie, podnikové stravování

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 1.5.2024 do 30.4.2025
 Zpět