Volné pracovní místo VEDOUCÍ PROVOZU KUCHYNĚ
Pracovní poměr
Úvazek
Plný úvazek
Vzdělání
minimálně Vyučení
Hrubá mzda
od 29 520 Kč / měsíc
Popis pracovní nabídky
z:12/3/2024Náplň práce:
- Organizuje provoz velkokapacitního stravovacího zařízení.
- Vede ekonomickou agendu stravovacího zařízení.
- Řídí práci kuchařek a pomocných kuchařek, odpovídá za jejich činnost, odpovídá za účelné využití jejich pracovní doby.
- Sestavuje jídelní lístek, který konzultuje s nutričním specialistou.
- Zodpovídá za provoz kuchyně a její plynulý chod, pečuje o řádné hospodaření s potravinami, dodržuje a sleduje předpisy o veřejném stravování.
- Dbá na čistotu provozního zařízení, nádobí, výrobních místností a dodržování hygienických zásad a za správné hospodaření s energií.
- Kontroluje dodržování technologických postupů při skladování potravin a přípravě pokrmů (HACCP).
- Zodpovídá za sklad potravin.
- Zpracovává příjemky a výdejky potravin na počítači v programu Cygnus II.
- Vyplňuje výdejku potravin, propočítává dle receptur nutriční hodnotu podávané stravy tak, aby byly plněny výživové normy.
- Objednává zboží dle sestaveného jídelního lístku tak, aby byl zajištěn plynulý chod stravování.
- Vyučení v oboru kuchař, případně oboru blízkém a zkušenosti s vedením provozu kuchyně.
- Znalost normování pokrmů, znalost dietního stravování.
- Flexibilita, zodpovědnost, spolehlivost, organizační schopnosti, komunikativnost, schopnost týmové práce a vedení pracovního týmu.
- Dobrá znalost práce na PC, praxe s programem Cygnus II výhodou.
- Výpis z rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (stačí dodat až po osobním pohovoru).
- Strukturovaný životopis, kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání.
- květen 2024.
FKSP, zdravotní volno, prémie, podnikové stravování.
Platová třída:
- 8/platový stupeň podle délky uznané praxe v souladu s nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů.
Požadované dovednosti
- Práce s PC
Benefity
- Jiné výhody - FKSP, zdravotní volno, prémie, podnikové stravování