Volné pracovní místo  Vedoucí skladů

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 25 000–30 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: Organizace a vedení skladů. Odpovědnost za stavy materiálů (účetní stav a fyzický stav). Plynulé zásobování výroby. Dodržování stanovených cílů, plánování kalkulace, kontrola provozních a ekonomických ukazatelů, řízení pracovního týmu, dodržování systému kvality, dodržování norem BOZP.
Požadujeme: min. SŠ ekonomického nebo technického zaměření, stavebního či strojního, praxe 3 roky na obdobné vedoucí pozici výrobního závodu, orientace na stavebním trhu výhodou, velmi dobré organizační, analytické a komunikační schopnosti, zkušenosti s řízením podřízených, odolnost vůči stresu, manažerské dovednosti, schopnost týmové práce, vysoké pracovní nasazení, uživatelská znalost MS Office, výborné organizační a komunikační schopnosti, příjemné a seriózní vystupování, vysoká míra samostatnosti, flexibility a odpovědnosti, řidičské oprávnění skupiny B.
Nabízíme: Zajímavé a náročné zaměstnání v prosperující firmě, možnost osobního a profesního růstu, zajímavé platové ohodnocení v závislosti na výkonech. Kontakt: e-mailem nebo osobně na pracovišti Po-Pa od 7-15:00 hod.

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 15.6.2016 do 31.12.2016
 Zpět