Volné pracovní místo  Vedoucí sociálního úseku

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vyšší odborné
Hrubá mzda 37 000–50 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

V našem týmu rádi přivítáme: zaměstnance na hlavní pracovní poměr v profesi vedoucí sociálního úseku (m/ž); pracovištěm bude Háj u Duchcova; pružná pracovní doba pondělí až pátek; na termínu nástupu se určitě domluvíme, může být ihned, ale na někoho šikovného i počkáme.
Vaše práce bude hlavně obnášet: vedení týmu aktivizačních pracovníků, sociálních pracovníků, pracovníků chráněného bydlení a sociálně-terapeutických dílen.
Co by nový kolega/ kolegyně měli splňovat: odbornou způsobilost v souladu s §110 zákona č. 108/2006 Sb., Zákon o sociálních službách, tzn. vyšší odborné či vysokoškolské vzdělání v zákonem předepsaných oborech; praxe optimálně 2 roky v oblasti práce s klienty s mentálním či kombinovaným postižením a zároveň praxe s vedením menšího kolektivu lidí; ŘP sk. B – aktivní řidič. Dále uvítáme někoho zodpovědného, komunikativního, s trestní bezúhonností a hlavně se smyslem pro týmovou práci.
Naopak my Vám můžeme nabídnout: odměňování dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb.; příplatek za vedení; po zkušební době osobní příplatek (více při osobním pohovoru).
A ještě něco málo navrch: zaměstnanecké výhody – čtvrtletní odměny; příspěvky z FKSP na stravu, příspěvek na produkty spoření na stáří; zvýhodněnou zaměstnaneckou kartu na veškerou veřejnou dopravu v Ústeckém kraji. Hlavně však práci v příjemném prostředí.
Budeme rádi, když se nám ozvete: Petr Kohout, personalista, tel. použijte odpovědní formulář / použijte odpovědní formulář , email použijte odpovědní formulář (prosím, zaslat životopis).

Vhodné pro

.

Směnnost

Pružná pracovní doba

Pracovní období

od 1.4.2024
 Zpět