Volné pracovní místo  Vedoucí Speciálně pedagogického centra SVÍTÁNÍ

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně Vysokoškolské
Hrubá mzda od 23 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Pracovní náplň:
Vedoucí školského poradenského zařízení, poskytování speciálně pedagogických konzultací a intervencí, dopomoc se sestavováním individuálních vzdělávacích plánů atd., zajišťování speciálně pedagogických vyšetření u klientů školního věku s tělesným, mentálním a kombinovaným zdravotním postižením a zdravotním znevýhodněním, vedení a zpracování vlastní pedagogické dokumentace, ambulantní i terénní výkon práce speciálního pedagoga, pracovník by se měl velmi dobře orientovat v zákonech a vyhláškách týkajících se speciálního školství a poradenství.
Požadujeme:
VŠ vzdělání - ukončené magisterské studium oboru speciální pedagogika (dle ust. 18 písm. b) zákona č. 563/2004 Sb., o pedagogických pracovnících a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů), 5 let praxe v oblasti speciálního školství nebo poradenství, znalost problematiky předškolního, základního a středního vzdělávání, znalost školské legislativy, znalost práce na PC, řidičský průkaz skupiny B.
Výhodou: Zkušenost s vedením pracovního týmu, praxe v oblasti poradenství
Osobnostní rysy:
Schopnost organizační a koncepční práce, aktivní přístup, schopnost týmové spolupráce, flexibilita, pracovitost, odpovědnost, spolehlivost, komunikativnost, osobnostní zralost, ochota učit se novým věcem.
Nabízíme: Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok) s možností prodloužení, nástup: leden 2015

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 2.1.2015
 Zpět