Volné pracovní místo  vedoucí týmu techniků IT

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 25 000–45 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Požadujeme: schopnosti řídit tým několika lidí zaměřený na ICT služby, pokročilé manažerské schopnosti, komunikativní, příjemné vystupování, flexibilitu, pečlivost, zodpovědnost, se schopností se dále vzdělávat , vzdělání zaměřené na informační technologie a elektro, min. středoškolské, zkušenosti s bezdrátovými a LAN sítěmi, přehled v IT, schopnost samostatně řešit úkoly, nutná praxe v oboru, výpis z rejstříku trestů, řidičský průkaz sk. B (aktivní řidič), znalost technologií Mikrotik, UBNT, síťových protokolů výhodou, anglický jazyk výhodou
Nabízíme: kreativní a různorodou práci v mladém kolektivu, možnost profesního růstu, k dispozici služební telefon, automobil, notebook, připojení k internetu, nadstandardní ohodnocení se mzdovým růstem, zaměstnanecké benefity.
Pracovní náplň: Komunikace se zákazníky, plánování výjezdů techniků realizující internetové přípojky, plánování servisu internetových přípojek. Kontrola provedených prací. Předpokládaná pracovní doba je od 9:00 do 17:30 (může se měnit např. 8:00 - 16:30).
Místo vykonávání práce je Spálené Poříčí, vhodné zejména pro uchazeče ze Spáleného Poříčí a nejbližšího okolí.
Zájemci zasílejte své životopisy na e-mailovou adresu: použijte odpovědní formulář

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 28.12.2018
 Zpět