Volné pracovní místo  VEDOUCÍ UČITEL/KA V MONTESSORI JESLÍCH A ŠKOLCE

Firma
Pracovní poměr Úvazek Plný úvazek, Brigády
Vzdělání minimálně SŠ s maturitou
Hrubá mzda 12 000–23 000 Kč / měsíc

Popis pracovní nabídky

Náplň práce: pedagogická činnost ve školce - podpora nezávistlosti dětí, příprava prostředí, respekt k jedinečnému vývoji každého dítěte, zavedení montessori metodiky v nové školce a jeslích, vedení menšího týmu učitelů, mentorování kolegů, komunikace s rodiči dětí, administrativa.
Požadavky: relevantní montessori vzdělání a zkušenosti s vedením kolektivu ve věku 0-3 nebo 3-6 let montessori metodou.
Vzdělání sociálního či zdravotního zaměření, pedagogické vzdělání se zaměřením na první stupeň ZŠ nebo na předškolní výchovu nebo akreditovaný kurz chůvy (lze si jej dodělat při nástupu).
Podmínkou je kvalifikace pro mateřské školy a jesle (bakalářský směr zaměřený na MŠ nebo zdravotní sestra, sociální pracovník či certifikovaná chůva).
Angličtina na velmi dobré komunikativní úrovni (kolega je rodilý mluvčí). Aktivní hra na hudební nástroj.
Hledáme dynamickou osobnost s kladným přístupem k dětem a pobytu venku, která jim umožní objevovat svět. K náplni práce bude patřit i tvorba týdenních a měsíčních plánů a mentorování menší skupiny kolegů.
Nabízíme: Nadstandardní plat při splnění všech uvedených podmínek, prostředí školky s kapacitou 12 dětí, radostnou a samostatnou práci, nástup po dohodě.
Vážné zájemce prosíme o zaslání životopisu s aktuální fotografií a několika průvodních vět na adresu: použijte odpovědní formulář nebo kontaktujte Mgr. Kateřinu Ludačkovou Hůlkovou na tel. použijte odpovědní formulář .

Vhodné pro

.

Směnnost

Jednosměnný provoz

Pracovní období

od 18.10.2017 do 18.10.2018
 Zpět